Jonggivers
Gerucht

Jonggivers 

Jonggidsen en jongverkenners (11 – 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje, gaan op dropping Ze trekken eruit op avontuur of zitten ‘s avonds gezellig rond het kampvuur. In vaste leefgroepjes (patrouilles) werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Ze leren zichzelf kennen in omgang met elkaar. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Gegroet jogi’s!

Op zaterdag 24 maart zijn we weer helemaal van jullie! Smeer die beentjes maar goed in want we vliegen er met z’n allen opnieuw in met de sportvergadering van 19-21u! (Wij verwachten jullie aan de scoutslokalen.)

Aangezien jullie op zondag 1 april druk bezig zijn met paaseieren zoeken (én wij ook) is het GEEN VERGADERING!

Pech seg, ook op zondag 8 april is het GEEN VERGADERING! Dan is de leiding nog volop aan het uitbuiken van al die paaseieren die we vorige week hebben gegeten. Volgende week misschien wel?

Zondag 15 april is het geen vergadering MAAR op zaterdag 14 april worden jullie wonder-boven-wonder wel verwacht voor het één van de leukste evenementen van het jaar: het GIVEROBJECTIEF! Hebben jullie even geluk, seg! De givers verwachten jullie allemaal want zij hebben een superleuke dag voor jullie in petto! :) Het kost 5 euro eeeeeeeeeeeeen het beste moet nog komen: ‘s avonds is iedereen welkom voor een gezellige avond aan het kampvuur op ons terrein. Komen is de boodschap! (Meer info te verkrijgen bij de givers.)

De eerste- en tweedejaars mogen het weekend van vrijdag 19 april tot zondag 22 april lekker thuisblijven want wij gaan op derdejaarsweekend! JIPPIEEEEEE!!!

Op zondag 29 april blikken we terug in het verleden naar tal van mooie herinneringen én kijken we samen naar wat de toekomst ons nog brengen zal. Op de levenswegvergadering ontdekken we of ons leven gedoemd is om te mislukken of dat we bij die enkele uitverkorenen horen. De nieuwsgierigen onder jullie worden van 14 tot 17u verwacht op ons scoutsterrein. Seeee you!

Op zondag 6 mei trekken we onze meest fancy zwemkledij aan want het is groepszwemmen in Leuven! Wij verwachten jullie om 13u30 aan de lokalen om te carpoolen! We zijn terug rond 17u30.

Bezekes,

Jullie mannen en vrouw!

Leiding/Data/Foto's

Leiding 

Frederik Van den Kerkhof
Robin Van Nerum
Kwinten Hendrycks
Kristof Phillips
Liselotte Voets
Thomas Vandergracht
jonggiverleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-28 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

10-12 november
2-4 maart