Jonggivers
Gerucht

Jonggivers 

Jonggidsen en jongverkenners (11 – 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje, gaan op dropping Ze trekken eruit op avontuur of zitten ‘s avonds gezellig rond het kampvuur. In vaste leefgroepjes (patrouilles) werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Ze leren zichzelf kennen in omgang met elkaar. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Gegroet jogi’s!

Het is nog wat vroeg voor Valentijn maar toch halen we onze romantische zieltjes naar boven voor de enige echte Romeo & Julia – vergadering. Wij verwachten jullie op zondag 28 januari van 14-17u op ons scoutsterrein.

Op 4 februari zal jullie vergadering geleid worden door een ‘verrassings-leidingsploeg’! Wie zal het zijn? Man? Vrouw? Interseks? Grappig? Streng? Aantrekkelijk? Vunzig? Natuurlijk kan niemand jullie perfecte, charmante leiding vervangen, maar geef deze ‘surprise’ leiding zeker een kans en kom tussen 14u en 17u naar de scouts om te zien wat ze voor jullie in petto hebben.

Op zondag 11 februari trekken we onze warmste kleren aan want het is de énige échte wintervergadering! Wij verwachten jullie allemaal van 14 tot 17u op onze scoutsterreinen. Tot dan!

Yesyesyes! Op zondag 18 februari gaan we met onze hele scoutsgroep schaatsen op de schaatsbaan van Mechelen. We verzamelen om 9u op onze scoutsterreinen met de fiets. We zullen terug zijn rond 12u. (Vergeet geen handschoenen!)

Op zondag 25 februari trekken we de stad in om een suuuuuuuuupernice stadsspel te spelen! Iedereen wordt om 14u op onze scoutsterreinen verwacht met de fiets om van daaruit te vertrekken. Wij zijn terug rond 17u.

EINDELEUUUUUK! Van vrijdag 2 tot zondag 4 maart gaan we nog eens op weekend! Inschrijven kan via deze link: http://heverschiplaken.be/?page_id=495&event=Jonggiverweekend%3A%202-4%20maart Houd je mailbox maar in het oog, want die weekendbrief komt er zodra aan! Wij kijken er al superhard naar uit!

Bezekes,

Jullie mannen en vrouw!

Leiding/Data/Foto's

Leiding 

Frederik Van den Kerkhof
Robin Van Nerum
Kwinten Hendrycks
Kristof Phillips
Liselotte Voets
Thomas Vandergracht
jonggiverleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-28 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

10-12 november
2-4 maart