Kapoenen

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is als één groot spel. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De kapoenenleiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Een kapoenenvergadering verloopt speels met veel aandacht voor fantasie en ontwikkeling van creativiteit en expressie. Kapoenen doen een hele waaier ervaringen op (verkleden, schilderen, in het bos spelen, op kamp gaan,…).

Gegroet tofste kapoenen van het Belgenland!

Het weekend van 1 maart is het geen vergadering omdat de leiding op ontspanningsweekend is. We dus een weekendje rust om er zondag 8 maart weer stevig tegen aan te kunnen gaan!

Zondag 8 maart gaan we naar het blosodomein in hofstade met alllleeee kapoenen van ons district om een gigantisch spel te spelen en te laten zien dat wij de beste zijn! We spreken af om 13u45 aan ingang E. Om 17u15 mogen jullie huiswaarts keren. Wij zijn al klaar voor deze Withlovedag! Hint hint: ons district heet Withlove.

Jawel het is zover, ons eerste volledige weekend samen staat voor de deur :)) Wij kijken er al superhard naar uit om 13, 14 én 15 maart alleen maar plezier te maken! Jullie toch ook?  De weekend brief volgt later nog met de nodige informatie!

Niet zondag deze keer, maar zaterdag 21 maart is er heerlijke spaghetti à volonté te verkrijgen in onze scoutslokalen! Wij verwachten jullie massaal met héél jullie familie en ál jullie vriendjes om te komen smullen op onze spaghettislag van 12u-14u en van 17u-21u. Spijtig genoeg is het zondag 22 maart geen scouts.

De Olympische Spelen vinden niet alleen plaats in Tokio maar ook op zondag 29 maart van 14 uur tot 17 uur onze scoutsterreinen :). Zijn jullie klaar om de beste atleet in jullie naar boven te halen?

Woehoeee haal jullie zwemgerief maar uit jullie kleerkast want op 5 april gaan we zwemmen :))! We spreken af op de scouts om 13u15 om van daaruit samen te carpoolen naar de Sportoase te Leuven. We vertrekken terug om 17u en zullen aankomen op de scouts om 17u30.

Zondag 12 april is het geen vergandering. Vrolijk Pasen iedereen!

Zwaai zwaai

Jullie zeskoppig team waarvan eentje in het buitenland

Sofie, Sarah, Inès, Lara, Elise en Pieter

Leiding

Lara De Cuyper
Inès Bernagie
Sofie De Coster
Sarah Caris
Elise Van Craen
Pieter Timmermans
kapoenenleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

23-28 juli

Datum weekends 2019-2020: 

9-10 november
13-15 maart

Close Menu