Welpen 1

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen en zich onder te dompelen in de jungle. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken op een zelfgemaakt vuur) en nog allerlei andere activiteiten waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid worden gezet. Zo is er op kamp een dropping voor de derdejaars en een plechtige belofte voor de eerstejaars. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Liefste Welpen,

BOOOOO Ben jij al bang? Wij niet hoor! De leiding is van niets of niemand bang! Maar denk jij dat je ons wel kan doen schrikken? Trek dan je engste outfit aan en kom op zondag 30 oktober vanaf 14u naar de scoutslokalen. Want zoals je het al kan raden, is het de Halloweenvergadering! Kleed je wel goed warm aan, want anders ga je niet alleen bibberen van de angst! Om 17u mogen jullie dan terug naar huis. Griezelige groetjes.

Hop met die beentjes!!! Trek jullie sportschoenen al maar aan want zondag 6 november gaan we lekker sporten! We gaan met welpen 2 van 14u tot 17u samen sporten! ⚽️🎾🏀 We zien elkaar op ons scoutsterrein om deze dag lekker sportief te maken!

Beste welpjes, eindelijk is het zover! We vertrekken op ons eerste WELPENWEEKEND dit jaar 🥳 Van vrijdag 11 tot zondag 13 november gaan we er allemaal samen een fantastisch weekend van maken! Meer informatie volgt nog in de weekendbrief, maar zet het alvast in jullie agenda 😉

Dag lieve welpjes, hebben jullie ook zo’n keicoole talenten? Zo ja? Leeeuk! Zo nee? Op zondag 20 november gaan we samen opzoek naar onze talenten tijdens onze GROTE talentenjacht!!! Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig! De vergadering zal doorgaan van 14u tot 17u aan onze super duper leuke scoutslokalen. Tot dan!

Wat willen jullie later worden?  Willen jullie kindjes? Of een hond misschien? Zondag 27 november gaan we met zen allen van 14u tot 17u fantaseren over onze toekomst op onze Levensweg-vergadering! We verwachten jullie allemaal aan onze scoutslokalen!

Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt op de deur geklopt, wie zou dat zijn? Hopelijk zijn jullie flink geweest dit jaar, waaant zoals jullie kunnen raden zijn het Sinterklaas en zijn pieten! Ze komen helemaal vanuit Spanje om de flinke welpjes onder jullie (hopelijk iedereen 😉) snoep, chocolade en mandarijnen te geven! De Sint komt langs op 4 december van 14h tot 17h op ons scoutsterrein.

Tot dan!

Stevige linker,

Kaa, Kamya, King Louie, Mang, Oo, Raja & Rikki

Leidingsploeg 

Kaa (Leto Caris)
Kamya (Sterre De Locht)
Koning Louie (Karel Van Eyken)
Mang (Yara De Maeyer)
Oo (Renée Van Gestel)
Raja (Emily Duymelinck)
Rikki-Tikki-Tavi (Erin Dewaele) welpenleiding1@heverschiplaken.be

Datum kamp 2023: 

21-28 juli

Datum weekends 2022-2023: 

11-13 november

 10-12 maart

Close Menu