Welpen

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Beste welpjes!

YES! Van vrijdag 29 tot zaterdag 31 maart gaan we samen op weekend! De weekendbrief volgt nog! Je kan je inschrijven via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FdNsVdb0nzlWt_F8Q1Qy1jlFr8SO989XHz1s7iz_-XM/edit?usp=sharing

Zondag 7 april wordt de beste vergadering van heel het jaar! Het is zoet, kleurrijk en maakt kinderen (maar ook de leiding) blij… Jullie kunnen het al raden: we bouwen een snoepkasteel! Dit doen we niet zomaar natuurlijk, anders krijgen wij te maken met een 60-tal hyperactieve welpjes. Jullie zullen zelfs héél hard je best moeten doen om snoepjes te verdienen. Al honger? Kom dat zien van 14 tot 17u op ons terrein in Hever.

Zondag 14 april is het geen vergadering  want de leiding is op ontspanningsweekend!

Zaterdag 20 april organiseren onze geliefde givers hun giverobjectief dit jaar in thema Loco Mexico. Jullie zijn allemaal welkom op ons scoutsterrein voor een leuke namiddag, maar wat er dan precies gaat gebeuren verklappen we nog niet, hierover zullen de givers binnenkort meer info doorsturen. ’s Avonds zijn jullie met de ouders natuurlijk ook nog welkom om iets te komen drinken en van de gezelligheid te komen genieten. Zondag 21 april is het dus geen vergadering.

Deze week kiezen we ervoor om eens iets helemaal anders te doen. We trekken namelijk met alle welpen naar het toneel! En niet zomaar een toneel, nee, het enige echte kindertoneel ‘Jolan’ in de parochiezaal in Hever. We spreken af om 14u op ons scoutsterrein om samen naar de zaal te gaan en zijn om 17u terug aan de lokalen. Voor deze vergadering vragen wij aan iedereen om €5 mee te nemen, zodat we tijdens de pauze iets kunnen drinken en ook een lekkere snoepsaté kunnen eten.

Zondag 5 mei is het groepszwemmen! Alle welpen worden verwacht om te laten zien aan de rest van onze scouts dat er geen betere zwemmerkes zijn dan wij natuurlijk! Zwemkledij aan en gaaaaaaan! Om 13u30 spreken we af op de scouts om samen te carpoolen naar de Sportoase in Leuven. We zullen terug aan de lokalen zijn tegen 17u30.

Groetjes jullie trotse 6,

Baloe, Bandar, Ferao, Jacala, Hathi en Raja

Leiding

Jacala (Lara De Cuyper)
Ferao (Liselotte Voets)
Raja (Maxine Tignol)
Hathi (Linde Vanlangendonck)
Bandar (Dries Bonte)
Baloe (Kristof Noppen)
welpenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2019: 

19-26 juli

 

Datum weekends 2018-2019: 

9-11 november
29-31 maart

 

Close Menu