Welpen

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Welpen 1:

BRRRR het griezelt in de bossen van Hever… Spoken, pompoenen, heksen… jullie kunnen al raden welke tijd van het jaar het is! Halloween is ons favoriete feest, dan zijn we verkleed als een griezelbeest! Op zondag 27 oktober verwachten wij jullie om 14u op de scouts voor onze heerlijke Halloween-vergadering. Jullie mogen zeker verkleed komen!

3 november mogen jullie de keukenprinses in jullie zelf naar boven halen, want het is tijd voor onze enige echte Woudloperskeuken! Van 10u tot 13u mogen jullie zelf jullie middagmaal klaarmaken op een vuur. Breng je eigen eten, bestek, gamel of pan mee! Het belooft een waar eetfestijn te worden als jullie even goede chefs waren als vorig jaar!

Wapenstilstand, kennen jullie dat? De dag dat onze voorvaderen elkaars hand schudden en de oorlog voorbij was… Omdat den oorlog niet zomaar vergeten mag worden (en wij jullie kennis hierover wel eens willen onderzoeken) is het zondag 10 november oorlogsvergadering! Deze vergadering zal samen doorgaan met welpen 2 joepie!! Allemaal welkom van 14-17u op de scouts.

EINDELIJK is het zover, ons eerste weekend komt er aan!! Feestjeee! Van 15 tot 17 november trekken wij er op uit, met welpen 1. Dit belooft mega super leuk te worden (natuurlijk), maar hoe leuk exact dat laten wij jullie nog weten met de weekendbrief. Info volgt nog!

Er was eens een jongetje en die vond een gouden ticket in een reep chocolade… en dit ticket bracht hem door een wonderlijke en tegelijk bizarre reis doorheen de chocoladefabriek van… Willy Wonka! Heeft het woord chocolade je meteen overtuigd of heb je zelf zin om de chocoladefabriek van willy wonka te bezoeken, kom dan zeker meespelen zondag 24 november op de scouts! De Sjakie en de chocoladefabriek-vergadering begint om 14u.

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… Op zondag 1 december vieren wij dat de Sint in het land is met onze Sinterklaasvergadering om 14u. Zelfs nog beter, dit feestje wordt gevierd samen met welpen 2. Mis dit zeker niet want wij hebben gehoord dat er lekkers valt te rapen!

Wij kijken al vast elke week uit naar zondag,

Tot dan

Jullie liefste leiding

Mysa, Rikki Tikki Tavi, Kalong, Lagoo en Raja

Welpen 2:

Heeeey liefste welpen van Mohwa

Jullie kennen allemaal wel het gezegde: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom doen wij zondag 10 november een ultiem welpenfeest, want deze zondag is het aan jullie om te bewijzen: hoe meer welpen hoe meer vreugd!! Dit kunnen doen van 14u-17u op onze terreinen samen met de andere welpenploeg.

Eindelijk is het zover!! Het eerste welpenweekend van vrijdag 15 november tot zondag 17 november! De rugzakken van de leiding zijn al gepakt en hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij, want het belooft weer eens geweldig te worden! De weekendbrief met verdere informatie volgt.

Vergeet deze zondag 24 november zeker je vergrootglas en slimme brein niet, want jullie zullen het nodig hebben op onze cluedo-vergadering. Als je mee met ons op zoek wilt gaan naar de moordenaar, kom dan zeker van 14u-17u naar onze terreinen.

Hij komt, hij komt, de lieve goed Sint!!!… Jaja, de Sint is weer in het land en dus heeft hij ons beloofd zondag 1 december van 14u-17u lang te komen bij ons op de scouts van Hever-Schiplaken aan onze lokalen! Dus aan alle brave welpen, tot dan!!

Houd jij ervan om onder de douche mee te brullen met je favoriete liedjes of Tik-tok’s te maken tot een kot in de nacht of je lievelingsdansjes van #likeme te leren? Kom dan zeker deze zondag 8 december naar onze terreinen van 14u-17u voor de enige echte muziek-vergadering.

Kusjes en knuffels,

Baloe, Amarok, Hathi en Mor

Leidingsploeg 1

Mysa (Britt Bolle)
Kalong (Stijn De Kerf)
Lagoo (Febe Baeckelmans)
Rikki Tikki Tavi (Nasay Albancando)
Kurrum Raja (Raja) (Maxine Tignol)
welpenleiding1@heverschiplaken.be

Leidingsploeg 2

Amarok (Thibaut Op de Beeck)
Mor (Anouk Van den Kerkhof)
Hathi (Linde Vanlangendonck)
Baloe (Kristof Noppen)
welpenleiding2@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

21-28 juli

Datum weekends 2019-2020: 

15-17 november
TBA

Close Menu