Welpen
Gerucht

Welpen 

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Liefste welpjes,

Voor jullie leiding begint op zondag op 27 mei de saaie studeerperiode die wij ‘blok’ noemen. Dit is een heel goede reden om een chill-vergadering te houden met een mega-tof-vet-chill spel van 14u tot 17u.

Nog een dikke maand en de zomervakantie kan beginnen! Hoera!
Maar wat zou een zomervakantie zijn zonder een scoutskamp?!
Kom je zondag 27 mei tussen 17u en 18u30 inschrijven op het scoutsterrein voor de beste 5, 7 of 10 dagen uit je leven. Alle informatie over het kamp zal je daar krijgen.
Indien je niet kan komen, kan je een mailtje sturen naar je eigen leiding, zij zullen je zeker verder helpen!

Scouts draait rond lachen, gieren en brullen. Kom allemaal naar onze moppen-tappen-vergadering op zondag 3 juni. Laten we lachen tot onze buik er zeer van doet! Dit grote plezier zal doorgaan van 14 u tot 17u.

Op zaterdag 9 juni hebben wij naar jaarlijkse gewoonte weer een super leuk, fantastisch, mega vet groepsspel in petto! Van 18u tot 21u mogen jullie aan alle takken laten zien hoe wij, stoere welpen zo’n spel aanpakken en alles geven om te kunnen winnen!

Van jaarlijkse gewoontes gesproken, ook op zaterdag 16 juni staat een ondertussen zeer gekende klassieker op het programma de filmvergadering!!! Tussen 18u30 en 21u spelen wij een aantal leuke films voor jullie, ideaal voor een gezellige zomeravond!

*Tromgeroffel*Applaus*Geween*Gelach*, zoveel gemengde gevoelens, want op zondag 24 juni is het onze laatste vergadering!! We maken er voor de laatste keer van 14u-17u een top namiddag van, blikken terug op een prachtig scoutsjaar en gaan ten volle genieten van de nog-maar-27-keren-slapen-en-we-vertrekken-op-kamp-vergadering!

 Zo liefste welpen dit was dan het laatste gerucht van het jaar, bedankt voor alle toffe vergaderingen en tot op de scouts!

Zonnige groetjes van jullie Super-Six,

Bento, Bagheera, Kigo, Toko, Tana en Mijak

Leiding/Data/Foto's

Leiding

Mijak (Wolf Nuyts)
Toko (Elien Van Simaeys)
Bagheera (Tzara Albancando)
Bento (Jens Blaes)
Tana (Lauren Van den Wijngaert)
Kigo (Sarah Guffens)
welpenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

21-28 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

10-12 november
2-4 maart