Welpen

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Hallowki dowki petotters!

Hier is voor jullie het gerucht voor de laatste maand van ons scoutsjaar!

Zondag 26 mei wordt de beste vergadering van heel het jaar! Het is zoet, kleurrijk en maakt kinderen (maar ook de leiding) blij … Jullie kunnen het al raden: we bouwen een snoepkasteel! Dit doen we niet zomaar natuurlijk, anders krijgen wij te maken met een 60-tal hyperactieve welpjes. Jullie zullen zelfs héél hard je best moeten doen om snoepjes te verdienen. Al honger? Kom dat zien van 14 tot 17u op ons terrein in Hever. Na deze vergadering mogen jullie nog even blijven, want van 17u15 tot 18u30 gaan de inschrijvingen voor het kamp door en dat kamp willen jullie zeker niet missen, dus zeker komen dan!

Het duurt nog even voor jullie oma en opa zijn, maar laten we toch eens een kijkje nemen in de toekomst. Niet meer naar school gaan en niet meer werken, dat klinkt nu toch zalig? Wij testen het uit! Trek de kleren van je oma of je opa aan voor de boma’s en bompa’s vergadering! Wij verwachten alle oudjes op zondag 2 juni om 14u op ons terrein. Om 17u mogen jullie fitter dan ooit weer naar huis om terug in de schommelstoel te zitten met een boek over de wereldoorlog.

Groepsspel – 8 juni 2019

Jaja welpen, het is nog eens tijd voor een megacool groepsspel. We verwachten jullie om 18u aan onze scoutslokalen voor een spannende strijd tegen de weerwolven. Kom zeker naar de vergadering en bewijs dat een welp sterk en dapper genoeg is om een eigen stad, te midden van de weerwolven, te kunnen bouwen. Ouders mogen hun vermoeide, maar voldane strijders om 21u komen halen. Wij hebben er alvast zin in. Tot dan!

Filmvergadering – 16 juni 2019

Helaba! Tijd voor een zalig ontspannende film vandaag. We kruipen nog eens gezellig dicht bij elkaar en kijken een superfijne film. Natuurlijk staan er na de film nog enkele toffe spelletjes op het programma, zodat jullie je ten volle kunnen uitleven. Om 14u openen we de deuren van onze enige echte scoutscinema en om 17u mogen jullie huiswaarts keren! Niet vergeten mee te nemen: sfeer en gezelligheid zoals alleen onze welpen dat kunnen! Tot in onze cinema!

Strandvergadering – 23 juni 2019

Omdat het zondag 23 juni super mooi weer wordt, hebben we beslist om de laatste vergadering te laten doorgaan op de plage! Een beetje zwemmen en zandkastelen bouwen, dat wordt dolle pret! We spreken om 14u af aan ingang E van het Blosodomein. Om 17u15 mogen de mama’s en papa’s hun welp terug ophalen. Neem zeker je zwemkledij en handdoek mee en vergeet je niet in te smeren!

Tot dan!

Hathi, Baloe, Raja, Ferao, Bandar en Jacala

Leiding

Jacala (Lara De Cuyper)
Ferao (Liselotte Voets)
Raja (Maxine Tignol)
Hathi (Linde Vanlangendonck)
Bandar (Dries Bonte)
Baloe (Kristof Noppen)
welpenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2019: 

19-26 juli

 

Datum weekends 2018-2019: 

9-11 november
29-31 maart

 

Close Menu