Welpen

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Liefste welpjes,

 

Nu hebben wij nog sip nieuws… 23 december en 30 december is er geen scouts. Dat betekent dat jullie ons twee volle weken moeten missen (traantje). Geniet van de vakantie, de familiefeesten en het goeie eten! Wij 6 wensen jullie allemaal vrolijke feestdagen toe!

Op 6 januari zien we elkaar terug om ‘ne nieuwen hoed’ voor de drie koningen te vragen! Joepie, wij hebben er al zin in! Trek warme kleren aan en stevige schoenen, want we trekken er op uit. Allemaal welkom als koning of herder om 14u aan de bib in Schiplaken. Om 17u mogen onze koninkjes weer huiswaarts keren.

Zaterdag 12 januari gaan we het een beetje rustig houden, liefst ook stilletjes, want de leukste vergadering staat voor de deur. Het is de filmvergadering, van 18u30 tot 21u verwachten wij jullie op de scouts om met ons te genieten van een goede film. Daarna kan je ook nog iets komen drinken met je mama en papa op de kerstboomverbranding van de jin.

Op 20 januari is het groepsspel, dit wil dus zeggen dat we met heel de scouts een heel groot leuk spel gaan spelen. Kom dus allemaal tussen 14u en 17u het niet te missen groepsspel spelen.

Op 27 januari is het een  verrassingsvergadering. Als jullie willen weten wat dat inhoudt, zal je tussen 14u en 17u naar de scouts moeten komen.

Wat zou het thema zijn van de vergadering op 3 februariNaast Samson en Gert kennen jullie zeker ook K3, Kabouter Plop, Rox, de Nachtwacht en nog veel meer.Ja, jullie hebben het goed geraden, we houden een superleuke Studio 100-vergadering. Deze kan je gewoon meemaken in Hever op onze eigen scouts van 14u tot 17u.

Wij wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

 

Veel liefs,

Bandar, Ferao, Jacala, Hathi, Baloe en Raja

Leiding

Jacala (Lara De Cuyper)
Ferao (Liselotte Voets)
Raja (Maxine Tignol)
Hathi (Linde Vanlangendonck)
Bandar (Dries Bonte)
Baloe (Kristof Noppen)
welpenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2019: 

19-26 juli

 

Datum weekends 2018-2019: 

9-11 november
29-31 maart

 

Close Menu