Welpen

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Welpen 1:

Beste, liefste, leukste welpen

Zondag 1 maart is het jammer genoeg geen vergadering. Dit weekend gaat de leiding namelijk op ontspanningsweekend om er daarna weer helemaal in te vliegen.

Oef! Zondag 8 maart is het wel weer vergadering! En wat voor een?! Withlovedag! Samen met de andere welpen van ons district spelen we één groot spel in het Blosodomein! We spreken af om 13u45 aan ingang E. Om 17u15 mogen jullie weer huiswaarts keren!

Daar staat ons tweede welpenweekend weer voor de deur! Vrijdag 13 tot zondag 15 maart gaan we met volledige welpengroep op weekend! Meer info hierover volgt later.

Het weekend van 21 en 22 maart moeten we jullie slechts een klein beetje teleurstellen. Het is zondag 22 namelijk geen vergadering omdat het zaterdag 21 maart Spaghettislag is. Van 12u-14u en van 17u-21u mogen jullie op onze scouts komen smullen van onze heerlijke spaghetti’s die wij jullie à volonté serveren! Hier is uiteraard iedereen hartelijk voor uitgenodigd!

Zondag 29 maart zal het er gek aan toe gaan! Want dan is het circusvergadering! Gelukkig zijn jullie allemaal al een klein beetje clowns, dus dat komt goed uit! We verwachten jullie verkleed en om 14u op het terrein. Om 17u zullen jullie het circus opnieuw moeten verlaten…

Ons jaarlijkse groepszwemmen zal dit jaar doorgaan op zondag 5 april. We verwachten iedereen om 13u15 op het terrein om vanaf daar te carpoolen tot Sportoase in Leuven. Om 17u vertrekken we vanuit Leuven zodat we om 17u30 terug zijn op het terrein. Ook mama’s, papa’s, broers, zussen, neven, nichten, tantes, nonkels, oma’s of opa’s mogen meekomen als ze toegang betalen van 5euro.

 

Joepie! Paasvakantie! Even bekomen! Zondag 12 april is het Pasen en dus geen vergadering.

 

Liefs

Jullie favoriete vijftal

Kalong, Lagoo, Mysa Raja, Rikki

Welpen 2:

Liefste welpen,

Op zondag 8 maart is het withlove dag. Hierbij laten we naar jaarlijkse traditie zien aan alle scoutsgroepen van het district dat scouts Hever-Schiplaken de beste is! Om 13u45 verwachten we jullie massaal aan ingang E van het blosodomein om er samen een super namiddag van te maken! Om 17u15 mogen jullie ouders hun favoriete welp(en) weer komen ophalen!

Vrijdag 13 maart tot zondag 15 maart is het eindelijk weer zo ver! Samen met de andere welpengroep trekken we onze stoute schoenen aan en verwachten we jullie op ons megaaaaa-cool weekend! Meer informatie is coming soon!

Mis je na ons bangelijk en onvergetelijk weekend de scouts al? Hakuna matata lieve welpen want op zaterdag 21 maart van 12u-14u en van 17u-21u zijn jullie welkom voor onze jaarlijkse spaghettislag! Kom met al je vriendjes en vriendjes, maar ook je mama, papa, broers, zussen, oma’s, opa’s, tantes, nonkels, … smullen van onze overheerlijke spaghetti à volonté! Dit wilt spijtig genoeg zeggen dat het zondag 22 maart geen vergadering is.

Op zondag 29 maart gaan we ons een stukje kleiner maken en zingen we: “Hé kom naar smurfenland, welkom allemaal! Ja kom naar smurfenland, een land van pracht en praaaal!” Om 14u zijn jullie smurfen zeer welkom op ons scoutsterrein. Ohja, pas op voor Gargamel! Na de smurfenvergadering mogen jullie ouders om 17u  hun uitgespeelde smurfen komen ophalen.

Om april, en ook het begin van een hopelijk paasvakantie goed in te zetten, staat er op zondag 5 april een heerlijke zonnige vergadering op de planning. We gaan samen naar het zwembad van Leuven! We verzamelen om 13u15 op het terrein om van daaruit te carpoolen naar De Sportoase. Om 17u vertrekken we al carpoolend huiswaarts en komen we aan op de scouts om 17u30.

Zondag 12 april is het geen vergadering. Vrolijk Pasen iedereen!

Lieve groetjes,

Amarok, Baloe, Mor en Hathi

Leidingsploeg 1

Mysa (Britt Bolle)
Kalong (Stijn De Kerf)
Lagoo (Febe Baeckelmans)
Rikki Tikki Tavi (Nasay Albancando)
Kurrum Raja (Raja) (Maxine Tignol)
welpenleiding1@heverschiplaken.be

Leidingsploeg 2

Amarok (Thibaut Op de Beeck)
Mor (Anouk Van den Kerkhof)
Hathi (Linde Vanlangendonck)
Baloe (Kristof Noppen)
welpenleiding2@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

21-28 juli

Datum weekends 2019-2020: 

15-17 november
13-15 maart

Close Menu