Jin

Jin, Jij en Ik een Noodzaak. Jins (17 jaar) leven één jaar intens samen in hun jintak. In hun eigen ‘jonge’ stijl werken ze gekke activiteiten, projecten (taartenslag) en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving.

Liefste jinners,

Gerucht februari-maart ’19

 

Op 17 februari van 14u-17u is het eens tijd voor wat verandering. Want na een half jaar zijn jullie waarschijnlijk eens toe aan wat afwisseling dus krijgen jullie voor 1 vergadering eens andere leiding. Ja, je hoort het al het is de befaamde intertak vergadering

 

Op zondag 24 februari gaan we van 14u-17u eens de jonggiver uithangen dus haal je grootste speelvogel boven en maak je klaar voor een leuke vergadering vol avontuur en spanning

 

Op zaterdag 2 maart van 10u-14u is het super spannende verrassingsvergadering dus zeker komen want je zal er geen spijt van krijgen.

En ja hoor tis zelfs met eten dus kunnen jullie al niet zagen over lege magen.

En dat is alles wat we hierover zullen vrijgeven 😉 voor te weten wat deze vergadering zal inhouden zal je maar moeten komen.

 

Op zondag 10 maart van 14u-17u mag je je stoutste en schattigste kapoen naar boven komen want dan mogen we allemaal nog is de zot uithangen op de kapoenenvergadering

Dus trek je vuilste kleren aan en bereid je voor op een namiddag rollen door het gras en smijten met zand zonder na te denken over de gevolgen.

 

Het weekend van 17 maart is het onze jinfuif dus zullen we een hele zaterdag de fuif voorbereiden en zondag in de voormiddag deze dan ook weer opruimen.
Dus vergeet zeker niet al je vriendjes uit te nodigen en veeeeel reclame te maken 😉

 

Het weekend van 23 maart is het spaghetti-slag dus zal er geen vergadering zijn maar als jullie kunnen wordt het zeker geapprecieerd als jullie zouden kunnen komen helpen dat weekend.

 

Het volgende weekend van 29 tot 31 maart is het ons eigenste jinweekend maar daar zal later nog meer informatie over volgen!

Veel liefs,

De leiding!

Leiding

Andreas de Worm
Lien Verstreken
Nora Oosters
jinleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2019: 

vraag aan de leiding

 

Datum weekends 2018-2019: 

16-18 november
29-31 maart

 

Close Menu