Jin

Jin, Jij en Ik een Noodzaak. Jins (17 jaar) leven één jaar intens samen in hun jintak. In hun eigen ‘jonge’ stijl werken ze gekke activiteiten, projecten (taartenslag) en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving.

Beste ouders, liefste leden

Onze excuses dat we zo lang gewacht hebben met de communicatie over de vergaderingen en de weekends, maar de verschillende beslissingen van de overheden brachten wat onduidelijkheid.

Wonder boven wonder gelden de huidige verstrengde maatregelen niet voor het jeugdwerk. De maatregelen die woensdag genomen zijn blijven geldig, momenteel t.e.m. 19 november. Concreet wil dit zeggen:

Voor kapoenen en welpen:

Omdat de scholen langer sluiten, hebben wij beslist om ook de scouts (dus ook voor -12 jaar) voor die periode even on hold te zetten. Als het jeugdwerk vanaf zondag 15 november nog steeds mag, herstarten we dan ook graag!

Voor jonggivers, givers en jin:

De activiteiten voor +12 zijn niet toegestaan t.e.m. 19 november.

Weekends:

We hebben beslist om dit semester geen scoutsweekends meer te organiseren.

We vinden dit zelf ook super jammer … Wij hopen in ieder geval snel terug een ‘normale’ scoutsvergadering te kunnen beleven en dat zal enkel lukken als ook wij als scouts ons steentje bijdragen! Zoals ze het zingen in High School Musical: “We’re all in this together!”

Veel groetjes en verzorg jullie goed!

De leiding

Leiding

Aurelié Voets
Kwinten Henderycks
Liselotte Voets
Merel Vanlangendonck
jinleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2021: 

vraag aan de leiding

Datum weekends 2020-2021: 

vraag aan de leiding

 

Close Menu