Welpen 2

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen en zich onder te dompelen in de jungle. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken op een zelfgemaakt vuur) en nog allerlei andere activiteiten waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid worden gezet. Zo is er op kamp een dropping voor de derdejaars en een plechtige belofte voor de eerstejaars. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Allerliefste Welpjes,

Zondag 30 oktober worden jullie van 14.00 – 17.00 uur verwacht aan de scoutslokalen. Die dag kleurt alles blauw en spreken we niet meer van lopen, zingen of spelen, maar wel van ‘ik smurf, jij smurfte, wij hebben gesmurft. Goed geraden… het is smurfenvergadering.

Intussen is het al november. Het wordt steeds kouder. Om onze spieren warm en fit te houden, gaan we op zondag 6 november eens stevig sporten. Jullie worden in sport-outfit verwacht aan onze lokalen van 14.00 – 17.00 uur.

Op 13 november staan we samen even stil bij de wapenstilstand aan de hand van een zot wapenstilstandspel. Jullie zullen het al wel kunnen raden, het is  dan ook wapenstilstandvergadering. Jullie zijn welkom van 14.00 tot 17.00 uur op ons scoutsterrein.

Op zondag 20 november zijn jullie allemaal welkom op ons scoutsterrein van 14.00  tot 17.00 uur. Maar we beginnen met sluiten en eindigen met openen, want vandaag is het andersomvergadering dus gaan we alles andersom doen. Wij hebben er alvast zin in! Jullie ook?

Op zondag 27 november zijn jullie van 14.00 tot 17.00 uur welkom op onze scouts om een mega ketnetcool ketnetspel te spelen, want het is ketnetvergadering! Verkleed je maar in je favoriete ketnetheld!

Op zondag 4 december krijgen we hoog bezoek op onze scouts want de Sint komt! Jullie zijn van 14 uur tot 17 uur welkom op ons scoutsterrein. Zijn jullie flink geweest dit jaar? Dat zullen we uitzoeken op onze Sintvergadering!

Een stevige linker van jullie kersverse leiding

Hathi, Mao, Mowgli, Phaona, Raksha, Tha en Kigo

P.S.: Leer alvast onze jungleboeknamen.

Leidingsploeg 

Hathi (Charlotte Op de Beeck)
Kigo (Jasper Stevens)
Mao (Femke Aerts)
Mowgli (Boris Geets)
Phaona (Sofie De Coster)
Raksha (Lien Janssens)
Tha (Ruuben Yumbi)    
welpenleiding2@heverschiplaken.be

Datum kamp 2023: 

21-28 juli

Datum weekends 2022-2023: 

21-23 oktober

10-12 maart

Close Menu