Kapoenen
Gerucht

Kapoenen 

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is als één groot spel. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De kapoenenleiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Een kapoenenvergadering verloopt speels met veel aandacht voor fantasie en ontwikkeling van creativiteit en expressie. Kapoenen doen een hele waaier ervaringen op (verkleden, schilderen, in het bos spelen, op kamp gaan,…).

Beste kapoenen,

Aangezien de paasklokken op zondag 1 april komen, is de leiding druk bezig paaseieren te verzamelen. Er is dus geen vergadering!

Op zondag 8 april moet de leiding nog recupereren van al chocolade die ze afgelopen weekend hebben gegeten. Ook deze zondag zal er geen vergadering zijn ☹.

Nu we die ronde buiken er helemaal hebben afgesport, is het volop tijd om er terug in te vliegen! Jammer genoeg zal de leiding geen vergadering geven op zaterdag 14 April. Gelukkig zijn de givers helemaal paraat om jullie een spetterende namiddag te bezorgen. Zij verwachten jullie van 14u tot 17u op hun giverobjectief en jullie mogen zelfs vriendjes meenemen! Voor deze toffe namiddag en een vieruurtje vragen zij €5. ’s Avonds zijn jullie allemaal welkom op ons terrein voor een Chinese avond (Voor meer info kan je bij de givers terecht).

Ooit al gedroomd van een gouden medaille mee naar huis te nemen? Of ooit al de snelste persoon, hoogste spring(st)er, … willen zijn op heel de wereld? Begin dan maar al te trainen want op zondag 22 april is het RIO-vergadering! Jullie worden verwacht op ons terrein van 14u tot 17u.

Hoelang is het al geleden dat jullie nog eens naar het toneel zijn geweest? Daar gaan zondag 29 april iets aan doen! We gaan met zen allen naar het fantastische kindertoneel van “De Vlieg”. Jullie worden verwacht op ons terrein met € 6 van 14u tot 17u.

Op zondag 6 mei gaan we met zen allen zwemmen, JOEPIEE! Wij verwachten jullie om 13u30 aan het terrein om te carpoolen. Rond 17u30 zijn we terug, we vertrekken al carpoolend vanuit Leuven om 17u. Ouders zijn natuurlijk ook welkom!

Veel liefs

Anouk, Ilke, Ben, Michael

Leiding/Data/Foto's

Leiding

Michael Phillips
Ben Snoeijs
Ilke Verstreken
Anouk Van den Kerkhof
kapoenenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

23-28 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

28-29 oktober
2-4 maart