Welpen
Gerucht

Welpen 

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Daar krijgen ze de kans om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Welpen is de leeftijd van ravotten, knutselen, bosspelen, sporten, sjorren, pionieren, woudloperskeuken (zelf koken) en nog allerlei andere dingen waarbij de eerste stapjes naar zelfstandigheid gezet worden. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van het Jungleboek.

Beste Welpjes,

1 April is het geen vergadering. Veel plezier met paaseitjes rapen en moppen tappen!

 Na al dat moppen, is de leiding toch wat moe geworden! Ook wij verdienen af en toe ontspanning na al die drukke zondagen. Daardoor zal er op zondag 8 april spijtig genoeg geen vergadering zijn. Wij zullen helemaal uitgerust zijn tegen de volgende vergaderingen!

Zondag 15 april is het ook geen vergadering. Heuh wat 3 weken geen scouts?! Nee hoor zaterdag 14 april is het giverobjectief en deze toffe givers hebben voor jullie een vergadering in elkaar gestoken van 14 tot 17u. Deze vergadering kost 5 euro met vieruurtje inbegrepen en hier mag je ook al je vriendjes die niet in de scouts zitten meenemen om te tonen hoe tof de scouts niet is. Daarna is ‘s avonds iedereen welkom voor een gezellige avond aan het kampvuur met een lekker drankje op ons terrein. 

“Let’s-a-go!”, “Mama mia…”, “Oh no!”. Wat hebben deze quotes gemeen? De gamers onder jullie weten het al, zondag 22 april is het Mario-en-Luigi-vergadering! Kom zeker van 14u tot 17u naar de scouts en kom te weten welke avonturen Mario en Luigi deze zondag zullen beleven.

Voor al de cultuurbarbaren onder de welpen gaan wij op zondag 29 april op onze toneelvergadering met de welpen naar het kindertheater. Mis dit spektakel niet en kom zeker en vast zondag van 14u tot 17u naar de scouts want er staat zelfs een lekkere verassing tewachten…

Na rustig naar toneel geweest te zijn vorige week is het terug tijd om in actie te vliegen, Zondag 6 mei is het groepszwemmen in Leuven! Wij verwachten jullie om 13u30 aan de lokalen om te carpoolen! We zijn terug rond 17u30.

Zondag 13 mei is het nog eens tijd om de kookpotten uit de kast te halen en me jou welpenkookskills alle andere welpen jaloers te maken met jouw lekkere eten. We verwachten jullie allemaal van 10 tot 14u op de scouts met kookgerief en eten van thuis mee. Smakelijk!

 

 Groetjes van jullie favoriete zestal,

Bagheera, Mijak, Toko, Bento, Kigo en Tana

 

Leiding/Data/Foto's

Leiding

Mijak (Wolf Nuyts)
Toko (Elien Van Simaeys)
Bagheera (Tzara Albancando)
Bento (Jens Blaes)
Tana (Lauren Van den Wijngaert)
Kigo (Sarah Guffens)
welpenleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

21-28 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

10-12 november
2-4 maart