Givers
Gerucht

Givers 

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Hey liefste Givertjes,

Hopelijk hebben jullie ons en onze geweldige activiteiten niet te hard gemist de laatste drie weken? Wij staan alleszins terug paraat om jullie de komende maand te entertainen!

Zaterdag 24 maart organiseren wij van 19-22u een avondvergadering voor alle givers met examens en omdat we dan eindelijk een sluipspel kunnen spelen! Bereid jullie voor op een avond vol spanning en sensatie, ideaal om goed te ontspannen.

Daar is ze dan, de langverwachte paasvakantie, tijd om eitjes te rapen en gezellig samen te zijn met de familie. Om genoeg tijd te hebben voor al deze leuke activiteiten doen wij op zondag 1 april (=Pasen) geen vergadering. Wij willen jullie wel allemaal uitnodigen in de stamkroeg op vrijdag 30 maart vanaf 21u om samen te zitten met de werkgroepjes van het objectief, want het komt nu wel heel dichtbij, nog maar 2 weken!! Het zou leuk zijn dat er zoveel mogelijk givers aanwezig zijn die avond, zo hebben we een idee van hoever we al staan en kunnen we een planning maken voor de verdere voorbereiding.

Om de scouts zeker niet te lang te moeten missen zijn jullie allen van harte welkom op de paasvoetbal!! Deze gaat door op paasmaandag, 2 april vanaf 14u op het voetbalveld van KFC Hever. Als jullie graag meespelen kunnen jullie inschrijven door een mailtje te sturen naar: ikvoetbalkeigraagmee@hotmail.com. We zijn op zoek naar ploegen van minstens 6 personen, maar meer mag zeker!! Ook de minder sportieve givers zijn zeker welkom om de andere aan te moedigen met spandoeken en tussendoor een hotdog te eten. Tot dan!!

Zondag 8 april zouden wij graag met jullie de voorbereidingen voor het giverobjectief starten. Kom daarom om 14u zeker naar de scouts! We zullen de planning van de week overlopen. Dit zal niet tot 17u duren, maar wie niet kan wachten om erin te vliegen, mag zeker al beginnen!

Say whuuuuut!! Het is eindelijk tijd om aan de effectieve voorbereiding van het giverobjectief te beginnen. Spannend!!!!! De hele tweede week van de paasvakantie zal er op het scoutsterrein hard gewerkt worden om alles klaar te krijgen voor zaterdag 14 april, ons lang verwachte giverobjectief. Kom dan ook zo veel als je kan naar de scouts! Daar is in de aanbieding een gezellige drukte, een fantastische sfeer, een uitstekend groepsgevoel en vooral de kans om je creativiteit/scoutskunsten de vrije loop te laten! Absoluut niet te missen! Verdere afspraken, uren en uitleg zullen nog gecommuniceerd worden!

Tadaaa!! Zaterdag 14 april, Giverobjectief in thema Chinatown!!! Zie dat je er bent want dat wil je echt niet missen!! Vrienden en kennissen uitnodigen is de boodschap!

Na zo’n geweldig giverobjectief is het nog eens tijd om op weekend te gaan, jippiejajee!!! Dit jaar gaan wij van vrijdag 20 april tot zondag 22 april op districtsweekend. Dit houdt in dat wij samen met de andere givers uit ons district op weekend zullen gaan! Wij zijn vrienden, wij zijn vrienden,… Verdere informatie volgt.

Tijd voor nog eens een echte scoutsvergadering! Kom allemaal op zondag 29 april van 14u-17u naar de scouts voor onze all-in-one vergadering. Meer zeggen we er nog niet over..

Wat dacht je van nog eens een groepsbindende activiteit met heel de scouts? Allemaal in koor: Yesssss!! Zondag 6 mei gaan wij nog eens zwemmen!! Hoera! Om 13u30 spreken we af op de scouts om samen te carpoolen naar de Sportoase in Leuven. We zullen terug aan de lokalen zijn tegen 17u30.

Ziezo, tot op de scouts!

Jullie geweldige leiding

 

 

Leiding/Data/Foto's

Leiding 

Hannah Van der Geest
Anke Verstreken
Lara De Cuyper
Jolien Timmermans

giverleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

27-29 oktober
2-4 maart (enkel derdejaars)
20-22 april: districtsweekend