Zoals vorig jaar al aangekondigd zullen wij vanaf dit scoutsjaar een eigen scoutstrui hebben!! Met deze trui kunnen wij aan iedereen laten zien dat wij allemaal deel uitmaken van de toffe bende die Scouts en Gidsen Hever-Schiplaken is.

Wie deze trui graag toevoegt aan zijn/haar uniform kan er eentje bestellen door €25 over te schrijven naar BE51 0010 8844 3262 met als mededeling “naam + maat”.

Hieronder vinden jullie naast een voorbeeld van het ontwerp ook de maattabellen, zodat jullie kunnen uitzoeken welke maat het best zal passen. Wie de trui toch graag eens aandoet voordat je hem bestelt is welkom op onze stand op de overgang waar pasmaten aanwezig zullen zijn. Als je de juiste maat gevonden hebt, kan je een trui bestellen en betalen en dan krijg je van ons een betalingsbewijs mee naar huis.

Op 21 september sluiten we de bestellingen af en geven we deze door aan de drukker. Een dikke 2 weken later zouden onze truien dan klaar moeten zijn en dan zullen we deze uitdelen na de vergaderingen. Hiervoor zullen we nog een herinneringsmail sturen.

Hopelijk zijn we jullie binnenkort allemaal verschijnen in deze prachtige trui!

Close Menu