Jonggivers

Jonggidsen en jongverkenners (11 – 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje, gaan op dropping Ze trekken eruit op avontuur of zitten ‘s avonds gezellig rond het kampvuur. In vaste leefgroepjes (patrouilles) werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Ze leren zichzelf kennen in omgang met elkaar. Jonggivers krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Heej allerliefste jogi’s

Blijft u voor eeuwig vrijgezel of kan u toch nog een partner aan de haak slaan? Welke lelijkheidsgraad mag u van uw kinderen verwachten? Zal uw woning een huis of een kartonnen doos betreffen? Al deze fundamentele levensvragen worden op zondag 27 oktober van 14-17u door het lot beantwoord tijdens de enige echte levenswegvergadering! Be there!

Op zondag 3 november gaan we lekker griezelen tijdens de halloweenvergadering! Zak van 14 tot 17u af naar onze scoutslokalen om een hartattackske te doen van de schrik. Jeuj!

Laat al je muzikale talenten maar zien en haal je beste dansmoves boven, want op zondag 10 november staat er een grote muziekvergadering op jullie te wachten! Afspraak om 14u op het scoutsterrein. We hopen dat jullie om 17u helemaal uitgezongen en gedanst zijn en dan mogen jullie terug naar huis vertrekken.

Op dit weekend zitten jullie allemaal al een tijdje te wachten. Dat kan ook niet anders natuurlijk, want wij gaan op JOGIWEEKEND !!!!!! Pak alvast al je spullen klaar en zie dat je helemaal voorbereid bent voor het weekend van je leven! Er volgt nog een weekend brief met alle concrete afspraken.

Na ons heel vermoeiende weekend verdienen jullie wel een beloning. Daarom voorzien wij voor jullie een verrassingsvergadering. Jullie worden zondag 24 november van 14u tot 17u op de scouts verwacht!

En ja hoor, hij komt, hij komt… Onze lieve goede Sint komt op vrijdag 29 november naar de scouts! Zie maar dat jullie allemaal braaf zijn geweest, want naar het schijnt is het niet zo tof in de zak van de Zwarte Pieten. Zorg maar dat je met je schoentje klaar staat om 19u aan de scouts en dan mogen jullie om 21u30 weer naar huis gaan.

Heb jij al eens een vallende ster gezien? Of kan jij de sterrenbeelden herkennen en alle planeten in de juiste volgorde opzeggen? Kom op vrijdag 6 december van 19u tot 21u30  dan zeker naar onze mega coole planetenvergadering en kom alles en nog veel meer te weten over ons zonnestelsel!

Leiding 

Liselotte Voets
Jelmer Van der Geest
Merel Vanlangendonck
Seppe Asman
Ilke Verstreken
jonggiverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-28 juli

Datum weekends 2019-2020: 

15-17 november
TBA

Close Menu