Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Gerucht november givers

Op zondag 27 oktober is het de moment om je masterchef skills boven te halen. Kom van 11u tot 14u je eigen middageten klaarmaken op de scouts. Deze woudloperskeuken is een kans om indruk te maken met je kookkunsten op de givers en de leiding. Wij kregen al honger als we dit tekstje schreven, Tot dan!

Reizen, wie houdt daar nu niet van? Zondag 3 november gaan we op Reis rond de wereld. Vlieg mee met ons maar wees op tijd, je moet je inchecken om 14u. Om 17u landen we weer in Hever aan de scoutslokalen en mogen jullie weer naar huis.

Het weekend van 8-9-10 november gaan we EIN-DE-LIJK op weekend! Als je het boekje van de inschrijvingen had gelezen dan wist je dit al maar daar stond 9 – 10 november voor de opmerkzame giver onder jullie. Meer info krijgen jullie in de weekendbrief! Hopelijk komen jullie allemaal mee op weekend.

Zondag 17 november is de dag om alles uit de kast te halen. Want dan mag je als beauty of nerd naar de scouts komen. Je ziet het al aankomen. Van 14u tot 17u is het  beauty-and-the-nerd-vergadering. Kom uitzoeken aan de scoutslokalen wat je als beauty of nerd moet doen. 

Wil je weten wat we op zondag 24 november gaan doen? Je zal het hier niet lezen haha! Op zondag 24 november is het verrassingsvergadering. Elke nieuwsgierige giver is welkom van 10.30u tot 14u om te ontdekken wat we gaan doen. Fomo-alert, je wilt het zeker niet missen. Tot aan de scoutslokalen!

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint! Onze beste vriend komt op vrijdag 29 november naar de scouts. Speciaal voor ons komt hij een weekje eerder naar ons mooie Belgische land. Kom van 19u tot 21u30 luister naar al wat de Sint over jou weet! De Sint komt zoals elk jaar aan huis, dus kom lekker mee liedjes zingen aan onze scoutslokalen.

De Sint was vandaag in het land. Maar zoals jullie weten is hij al geweest. Daarom doen we op vrijdag 6 december een dol-dwaze-spelvergadering. Kom van 19u tot 21u30 mee spelen aan onze scoutslokalen.

 

Leiding 

Kwinten Hendrycks
Toon Janssens
Cian Tilmaccimen

giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

Datum weekends 2019-2020: 

8-10 november
TBA

15-31 juli

Close Menu