Givers
Gerucht

Givers 

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Allerliefste schatjes van patatjes,

Met pijn in het hart moeten wij jullie melden dat het scoutsjaar er weer bijna opzit ☹ Maar de slimmeriken onder jullie weten wel dat dit betekent dat ons geweldige kamp dichter en dichterbij komt!! Lees hier het gerucht van onze laatste maand.

Hoera hoera hoera! De zomer is (hopelijk) in het land! Na al dat zonnen is het tijd voor afkoeling. En hoe?! U bent van harte uitgenodigd op de big-splash-vergadering op zondag 27 mei van 14u-17u. Trek uw zwemkledij aan, vergeet uw waterschoenen niet en breng mee: uw competitiegeest. Let’s splash it!

Nog een dikke maand en de zomervakantie kan beginnen! Hoera!Maar wat zou een zomervakantie zijn zonder een scoutskamp?! Kom je zondag 27 mei tussen 17u en 18u30 inschrijven op het scoutsterrein voor de beste 5, 7 of 10 dagen uit je leven. Alle informatie over het kamp zal je daar krijgen. Indien je niet kan komen, kan je een mailtje sturen naar je eigen leiding, zij zullen je zeker verder helpen!

Zaterdag 2/06 van 18u30-21u30

Bekijk onderstaande filmpjes en je weet wat je te doen staat en wat je moet meenemen. Olé!

https://www.youtube.com/watch?v=Zi5rUItBB2w

https://www.youtube.com/watch?v=Jh61NmgIssI (kijk vanaf 1.24)

Op zaterdag 9 juni hebben wij naar jaarlijkse gewoonte weer een super leuk, fantastisch, mega vet groepsspel in petto! Van 18u tot 21u mogen jullie aan alle jongere takken laten zien hoe de grote kindjes zo’n spel aanpakken en alles geven om te kunnen winnen!

Van jaarlijkse gewoontes gesproken, ook op zaterdag 16 juni staat een ondertussen zeer gekende klassieker op het programma de filmvergadering!!! Tussen 18u30 en 21u spelen wij drie leuke films, een ideale activiteit om eens goed te ontspannen tussen het studeren door.

Het is gebeurd… De laatste vergadering van het jaar staat voor de deur. Op zaterdag 23 juni spreken wij met z’n allen af aan ingang E van de plage om 18u15 voor de zon-zee-strand-vergadering. Wees zeker op tijd want de kassa sluit om 18u30 en dan kunnen jullie niet meer binnen. Na een paar leuke spelletjes, een plonsje in het water en wat chillen op het strand nemen wij om 21u afscheid om elkaar 25 nachten later terug te zien op het terrein en onze tocht richting kapterrein te beginnen.

Dikke kussen, veel succes met de examens en tot op kamp!!

Jullie 4 vrouwen

Leiding/Data/Foto's

Leiding 

Hannah Van der Geest
Anke Verstreken
Lara De Cuyper
Jolien Timmermans

giverleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2018: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

 

Datum weekends 2017-2018: 

27-29 oktober
2-4 maart (enkel derdejaars)
20-22 april: districtsweekend