Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Jow giver to the s,

Jaja die goede voornemens om meer te sporten dit jaar zijn er ook niet van gekomen. Tijd om daar verandering in te brengen! Wij denken aan jullie en jullie gezondheid en daarom organiseren wij op 28 oktober een Workout tussen 14u en 17u. Neem die hartslagmeter en die sportkleren maar mee, want wij gaan ZWETEN! En niet zomaar, tegelijk maken we een sprong in het verleden en duiken we de jaren 70 in. Kom zeker zo goed mogelijk VERKLEED, want daar belooft iets aan vast te hangen. Woehoew spannend!

Helaas zijn niet alle dagen van het jaar een lachertje. We herdenken zondag 4 november de grootste figuren die op deze aardbol rondliepen, die nu als ster aan de hemel fonkelen tijdens onze Allerzielenvergadering. De grootste herdenkingsceremonie vindt plaats op ons terrein van 14u-17u. Allen welkom. Amen.

Joepie de poepie!! Van 9-11 november is het zover, ons eerste giverweekend van het jaar! Wat het thema is en wanneer we jullie aan de lokalen verwachten is nog geheim, wel kunnen we jullie al verklappen dat het met de fiets zal zijn šŸ˜‰. Diegenen die hun nu al willen inschrijven kunnen dit doen door ā‚¬25 over te schrijven naar BE95 0018 3856 3258 met als mededeling weekend + ā€œnaamā€, geef toe voor ā‚¬25 kan je echt niet sukkelen. Be our guest!

De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky Fried Chicken en de Pizzahut. De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky Fried Chicken en de Pizzahut. Mc Donalds!! Jawel op 18 november vieren we de fasatfoodketen der fastfoodketens. Van 14-17u verdiepen we ons in de wondere wereld van Ronald McDonald tijdens onze Mc Donalds-vergadering.

Het einde van de maand nadert, de temperaturen bereiken het vriespunt, de winter komt eraan en iedereen kruipt dichter bij elkaar om het warm te krijgen. Die warmte willen wij jullie geven tijdens ons Warmste Weekend! Op zaterdag 24 november gaat het evenement ā€œSterretjes kijken in novemberā€ door aan onze lokalen ten voordele van Boven de Wolken en jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om iets te komen drinken en eten. Ook met de leiding wilden wij iets doen voor de Warmste Week en daar hebben wij onze leden zeker voor nodig. Zondag 25 november tussen 14 en 17u bakken, mixen en roeren we tot we het mooiste dessertenbuffet ooit getoverd hebben. Van 17-19u zijn alle leden, ouders, familie en vrienden welkom om van deze desserten te komen genieten. De opbrengst van onze heerlijke desserten gaat naar het ā€œKinderkankerfondsā€. Dit alles wordt georganiseerd in teken van de Warmste Week. (link facebookevenement ā€œSterretjes kijken in novemberā€: https://www.facebook.com/events/1171140716375286/)

Speciaal voor jullie organiseren we vanaf zaterdag 1 december avondvergaderingen, zodat jullie je optimaal kunnen voorbereiden op de komende examenperiode. Van 19u30 tot 22u zijn jullie welkom voor de klassieker onder de avondvergaderingen, de dag waar we allemaal naar uitkijken en met plezier de boeken even voor aan de kant schuiven, want het is saunavergadering! Na deze avond vol ontspanning zullen jullie helemaal klaar zijn om er zondag weer in te vliegen, zeker komen dus!

Greetz,

The fantastic four

LeidingĀ 

Wolf Nuyts
Anke Verstreken
Indra Meulemans
Thomas Vandergracht

giverleiding@heverschiplaken.be

Ā 

Datum kamp 2019:Ā 

1e en 2e jaars: 16-26 juli
3e jaars: 13-29 juli

Ā 

Datum weekends 2018-2019:Ā 

9-11 november

Ā 

Close Menu