Givers

Bij de gidsen en verkenners (givers) (14-17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep beleven ze knotsgekke avonturen en gaan ze verschillende uitdagingen aan. Vanuit eigen interesses gaan givers op zoek naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit doen ze door typische activiteiten (giverfuif, giverobjectief, …) te organiseren. In hun ‘giverparlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking. Givers doen veel met de fiets, zo fietsen ze soms naar een weekendplaats, gaan ze met de fiets op kamp en op tweedaagse. Tijdens het tiendaagse kamp wordt de totem van de tweedejaars aangevuld met een adjectief. De derdejaars gaan mee op voor- en nakamp wat hun zestien onvergetelijke dagen bezorgt.

Dag lieve givertjes,

Op 30 oktober spelen we een spel op basis van de meest populaire social media app van het moment. Van 14u tot 17u is het BeRealvergadering. Ben je nu al benieuwd naar wat we voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker en vast naar de scoutslokalen!

Heb jij irritante ex’en die altijd uit het water komen gelopen als er een rode iPad afgaat? Dan pas jij misschien wel helemaal in het plaatje van onze Ex on the Beach-vergadering! Wie heeft er de stomste ex en wie kan er aan de verleiding weerstaan? Daar zullen we achter komen op 6 november van 14u tot 17u aan de scoutslokalen!

EINDELIJK is het zover, onze Giverfuif!!! Houd 12 november heel de dag vrij, zodat we met zoveel mogelijk een superleuke fuif kunnen klaarzetten. ’s Avonds is het de Giverfuif, we zullen in een shiftensysteem werken. Nodig zoveel mogelijk vrienden uit en maak veel reclame, zodat we er een top-editie van kunnen maken. Natuurlijk als er gefeest wordt moet er ook gekuist worden, dit zullen we zondagvoormiddag doen. Houd dit dus ook vrij, met hoe meer we samen kuisen, hoe sneller dit zal verlopen. Concrete informatie zal nog gecommuniceerd worden naar de Givers.

Zondag 20 november is het tijd voor de lekkerste vergadering van het jaar, Woudloperskeuken. Hoe lekker dit wordt zal afhangen van jullie kookkunsten natuurlijk… Kleed jullie warm aan, want het kan frisjes zijn. Om 10:00 uur worden de deuren van restaurant scouts Hever-Schiplaken geopend. Om 13:00 uur, als we goed hebben gegeten, mogen jullie terug naar huis vertrekken.

Wie weet er wie op dit adres woont Leon Dumortierstraat 67 in Hove?
Een kleinte tip: de deurbel is kapot
Afspraak op 27 november van 14u tot 17u aan de scoutslokalen voor meer tips.

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van iedere Giver. Om te ontdekken of jullie braaf zijn geweest dit jaar zijn jullie welkom aan onze scoutslokalen op vrijdag 2 december van 18u tot 21 u.

Allerliefste groetjes en een stevige linker,

Oliver, Hanne, Jonas, Febe, Pieter en Anna

Leiding 

Anna Van Dessel
Febe Baeckelmans
Hanne Janssen
Jonas Janssen
Oliver de Worm
Pieter Timmermans         

giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2023: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

Datum weekends 2022-2023: 

21-23 oktober

datum 2e weekend volgt nog

Close Menu