Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Beste givertjes,

De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky fried chicken en de Pizzahut. De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky fried chicken en de Pizzahut. Mc Donalds, Mc Donalds, Kentucky fried chicken en de Pizzahut. Mc Donalds, Mc Donalds, Kentucky fried chicken en de Pizzahut …Inderdaad deze week, zondag 28 februari, vindt op ons scoutsterrein de enige echte battle van de fastfoodketens plaats. Zijn alle fastfoodketens echt zo ongezond? Waar kan je de lekkerste burgers vinden? Hoe zit het met de kwaliteit van het eten? Dat en nog veel meer zullen we allemaal ontdekken van 14u-17u en op het einde van de vergadering weten we voor eens en voor altijd welke keten de beste is!

Omdat ook wij het heel jammer vinden dat we dit jaar geen giverfuif kunnen organiseren, proberen we er toch het beste van te maken. Zondag 7 maart feesten we erop los op de mega super coole gave fantastische “Givers Scouts Hever-Schiplakenfestival-vergadering”. We meeten op ons eigen festivalterrein aan het oude rusthuis om 14u. Om 17u mogen jullie tevreden huiswaarts keren.

Iedereen heeft het nieuws van een paar weken geleden ondertussen wel gehoord. Klaasje stopt met K3?!? Nu zoeken Hanne en Marthe een vervanger en het mag ook een jongen zijn!!! Wij zoeken samen met jullie uit welke giver de beste vervanger zou zijn. Smeer jullie stembanden in, trek je regenboogkleedje aan en kom naar de auditie aan het oude rusthuis. Jullie zijn welkom op zondag 14 maart om 14u. Om 17u mag één giver zich tot beste Klaasje-vervanger kronen en kunnen jullie zingend naar huis fietsen.

‘Wat willen we eten als ons buikje knort? Wij willen spaghetti op ons bord!’ Als je weet wie deze strofe heeft geschreven, dan weet je ook welke vergadering het deze week is! Kom zondag 21 maart met een buik vol van de lekkerste spaghetti naar het bos tussen 14u en 17u!

Wie is de beste leugenaar? Wie is de beste saboteur? Wie is de mol??? Gilles De Coster kan jammer genoeg niet komen, maar wij gaan proberen een volwaardige vervanger te zijn. Kom zondag 28 maart van 14u tot 17u naar de enige echte mol-vergadering en dan zoeken we het samen uit! Voor deze editie spreken we aan de pastorij af.

Greetz
Jullie leiding-die-er-mega-veel-zin-in-heeft!!

Leiding 

Cian Tilmaccimen
Febe Baeckelmans
Ilke Verstreken
Kristof Noppen
Maxine Tignol
giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2021: 

1e en 2e jaars: 17-27 juli
3e jaars: 14-30 juli

Datum weekends 2019-2020: 

12-14 maart

Close Menu