Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Liefste givertjes,

Tijdens de 2 weken van de kerstvakantie is het spijtig genoeg geen scouts. Wel is er 21 december een onwijs cool kerstfeestje, dus hou die datum alvast vrij! Meer info volgt nog.

Het is gebeurd, jullie zijn ervan af. De exmanes zijn eindelijk achter de rug, voor jullie toch, voor jullie leiding moet het allemaal nog beginnen, maar dat betekent ook dat er een nieuw jaar is aangebroken. Een nieuw jaar vol goede voornemens en nog beter, vol super leuke vergaderingen, de enige echte après-skiver-fuif en een objectief!!

Nu iedereen al die kerstliedjes helemaal beu gehoord is, is het natuurlijk tijd om onze jaarlijkse hit rond te zingen in Hever en Schiplaken. U raadt het juist zondag 6 januari gaan we van 14u tot 17u van deur tot deur zingen voor onze toffe Driekoningen-vergadering. We spreken af aan de lokalen om samen met de kapoenen te gaan zingen in Hever.

Op zaterdag 12 januari zullen wij onze scoutslokalen omtoveren tot een heuse cinema! Of je nu van Harry Potter of The Notebook houdt, er zal voor ieder wat wils zijn. Kom dus zeker van 18u30 tot 21u naar de scoutslokalen voor een geweldige filmvergadering. Indien je een kussen of dekentje wilt meenemen om het wat gezelliger te maken, mag dat altijd. Ook onesies zijn hier natuurlijk ideaal voor. Daarna zijn jullie, en jullie ouders natuurlijk ook, nog welkom op de kerstboomverbranding van onze jinners. Zij zorgen voor een gezellige avond rond het kampvuur met jenevertjes en warme chocomelk!

Op zondag 20 januari gaan we een supercool groepsspel spelen. Haast je dus zeker van 14u tot 17u naar de scoutslokalen, want dit is een vergadering die je niet wilt missen.

27 januari is het tijd om je ski’s en snowboard uit de kast te halen, want we skiën vandaag de beruchte bergen van Hever af. Hier zullen we zien wie van jullie de beste skiërs onder de givers zijn. Kom dus zeker af van 14-17u voor onze toffe ski-vergadering.

Hebben jullie ook soms zin om af en toe is alles gewoon verkeerd te doen? Wel dan moet je zeker naar onze verkeerde vergadering komen op 3 februari. Hier kunnen jullie 3 uur lang genieten van gewoonweg eens alles verkeerd te doen van 14u tot 17u.

Tot in het nieuwe jaar,

Karekiet, Apella en Artamus

Leiding 

Wolf Nuyts
Anke Verstreken
Indra Meulemans
Thomas Vandergracht

giverleiding@heverschiplaken.be

 

Datum kamp 2019: 

1e en 2e jaars: 16-26 juli
3e jaars: 13-29 juli

 

Datum weekends 2018-2019: 

9-11 november
10-12 mei

 

Close Menu