Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Slecht nieuws! Wegens een acute burn-out bij 66% van de leidingsploeg kan deze geen vergadering geven op zondag 1 maart. Wij hopen op een spoedig herstel.

Na het herstel van de leiding willen wij er terug invliegen met een knaller. Namelijk het 3e jaarsweekend. Meer info wordt aan de 3e jaars gegeven wanneer die er is, want wij houden van verrassingen 😉 . Omdat we ons zoooooooooooooooo schuldig voelen voor de 2e en 1e jaars zullen we na ons weekend nog een vergadering doen. Want op zondag 8 maart is het withlove dag. Hierbij laten we naar jaarlijkse traditie zien aan alle scoutsen van het district dat scouts Hever-Schiplaken de beste is! We verwachten jullie om 13u45  uur aan ingang E van het Blosodomein. Om 17u15 sturen we jullie weer naar huis.

Lieve givers op 15 maart mogen jullie nog eens bewijzen hoe goed een giver kan koken. Leg de verwachtingen voor op kamp al hoog tijdens onze woudlopers keuken tussen 11u-14u aan de scoutslokalen. Neem jullie eigen eten en eigen gamel mee! Tot dan!

21 maart is het sssssspppaaaagghettislag! Ook dit jaar kan dit niet goed verlopen zonder de givers. Zorg ervoor dat de keuken niet ontploft van 12u tot 14u en van 17u tot 21u. Maar plezier is verzekerd aan de scoutslokalen.

Mmmoohhh seg givers! 29 maart is het studio 100 vergadering! Van 14u tot 17u kan je aan de scoutslokalen Marie en Samson ontmoeten! Ge moet kloppen want de scouts heeft geen bel.

5 april is het paasvakantie. En dat betekent dat het objectief voor de deur staat. Om helemaal ontspannen aan deze vakantie te beginnen, is er niets beters om samen te gaan zwemmen. Wees om 13u15 aan de lokalen voor de carpool. Om 17u30 zijn we helemaal verrimpeld terug aan de scoutslokalen. 

 

Leiding 

Kwinten Hendrycks
Toon Janssens
Cian Tilmaccimen

giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

Datum weekends 2019-2020: 

8-10 november
1-3 mei

15-31 juli

Close Menu