Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Liefste givers

5 januari: vandaag gaan we samen met de kapoenen heel Hever rond om samen driekoningen te gaan zingen. Wie doet dit nu niet graag! We meeten van 14u tot 17u.  Be there or be square!

1… 2… 3… klaar, stilte op de set en actie! Zo gaat het er op elke filmset aan toe. Maar op zaterdag 11 januari gaan we geen film maken, maar wel een film kijken! Kom van 18u30 tot 21u om te genieten van je favoriete blockbuster aan de scoutslokalen. Kom nadien gerust iets drinken want: de jin van 2002 verwelkomt u met plezier, want de kerstboomverbranding is weer hier. Voor allen die jonger zijn dan 18 zullen we warme chocomelk en frisdrank voorzien. Voor zij die wel volwassen zijn voorzien we jenevershotjes en warme wijn. Jenever in tientallen verschillende smaken zullen de herinnering aan deze avond memorabel maken. Dus neem zeker je kerstboom mee! Dikke bezen van jin ’02

Klaar? Aanvallen maar! Samen zijn we sterker dan alleen. Op 19 januari spelen we massaal een spel met iedereen om ons heen. Kom met al je scoutsvrienden van 14u tot 17u naar de scoutslokalen.

Op 26 januari gaan we ons nog eens goed oppeppen. We gaan strijden tegen de winterblues. Kom daarom naar onze wij-willen-zomer-vergadering! Van 14u tot 17u gaan we mentaal de zon opzoeken aan de scoutslokalen.

Iedereen houdt van verrassingen, dus op 2 februari is nog eens tijd voor een verrassingsvergadering. We gaan zondag van 14u tot 17u nog eens samen verbroederen met jullie oude kameraden: de jin. Kom mee op avontuur! Ontmoetingsplek: de scoutslokalen.

Xoxo

Jullie mannelijk team

 

Leiding 

Kwinten Hendrycks
Toon Janssens
Cian Tilmaccimen

giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2020: 

1e en 2e jaars: 18-28 juli
3e jaars: 15-31 juli

Datum weekends 2019-2020: 

8-10 november
1-3 mei

15-31 juli

Close Menu