Givers

Bij de gidsen en verkenners (14 – 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.
In hun ‘parlement’ maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Allerliefste givers,

Het is gebeurd, we zijn aan het laatste gerucht van dit scoutsjaar gekomen. Het goede nieuws is natuurlijk wel dat het kamp nu steeds dichterbij komt, maar voor het zover is zullen we er eerst nog een lap op geven in deze laatste maand van ons fantastisch scoutsjaar!!

Zondag 26 mei spelen we van 14u-17u waterspelletjes op ons terrein. Neem dus zeker een handdoek en zwemkledij mee, deze ga je goed kunnen gebruiken. Tussen 17u en 18u30 gaat ook de inschrijvingsavond voor het kamp door. Eindelijk komen jullie het kampthema te weten en hier krijgen jullie ook alle informatie om jullie officieel in te schrijven, zeker komen dus!

Vanaf deze week organiseren wij avondvergaderingen, zodat jullie (en wij ook natuurlijk) overdag flink kunnen studeren voor de naderende examens. Op zaterdag 1 juni zijn jullie allemaal van harte welkom op de derdejaarsvergadering van 19u30-22u. Wat we dan juist gaan doen kunnen we nog niet vertellen, want dat is ook voor ons nog een verrassing.

Joepie joepie jee!! Zaterdag 8 juni is het weer groepsspel. Van 18-21u zullen we gezellig met alle takken samen een groot spel spelen. Van kapoenen tot jin, we zullen aan alle takken laten zien dat de givers onmisbaar zijn tijdens een groepsspel!

En nu denken jullie allemaal: “Vorige week groepsspel, dan zal het nu wel filmvergadering zijn zeker.” Neenee, daar doen wij dit jaar niet aan mee. Vrijdag 14 juni spreken we van 18-21u af om samen te koken tijdens onze woudloperskeuken. Neem het lekkerste eten uit de kast mee en vergeet je potten en pannen niet!

Snif snif, ween ween, het is zover de laatste vergadering van het scoutsjaar staat voor de deur. Om het jaar goed af te sluiten en de vakantie goed in te zetten spreken we zaterdag 22 juni om 19u af aan ingang E van het Bloso domein. Tot 22u zullen we hier spelletjes spelen op het strand en als het warm genoeg is nemen we ook een duik in het frisse water. Neem zeker allemaal jullie identiteitskaart mee, want deze moet je aan de ingang van de strandzone laten zien om binnen te mogen. 

Zo dit was het dan ons laatste gerucht voor jullie. Natuurlijk is dit nog geen afscheid, want we gaan nog samen op kamp!!

Veel succes met de examens en tot op de scouts,

Jullie liefste leiding xxx

Leiding 

Wolf Nuyts
Anke Verstreken
Indra Meulemans

giverleiding@heverschiplaken.be

Datum kamp 2019: 

1e en 2e jaars: 16-26 juli
3e jaars: 13-29 juli

Datum weekends 2018-2019: 

9-11 november
10-12 mei

Close Menu